Välkommen

 
 

Nästan bara foton ?! ja det är det min hemsida består mest av. Jag älskar att fotografera och är en flitig användare av photoshop. Jag fotar åt mig själv i första hand men även på uppdrag åt andra.


Jag bor nu i Södertälje tillsammans med min sambo Magus och vår son Edvin och dotter Emma efter många flyttar från Rimforsa i söder till Luleå i norr. Här i Södertälje jobbar jag som Undersköterska i hemsjukvården och trivs bra med det.


Mina stora intressen är Djur och natur, foto,  och så sitter jag rätt mycket vid datorn. Jag älskar att ströva i skogen för att bara koppla av från stadens alla ljud eller plocka bär eller svamp från naturens eget förråd. Jag tycker alltså om att sylta, safta och baka.

Jag försöker träna på gym och röra på mig så mycket jag kan. Mest för att jag tycker att det är roligt och för att hålla en god fysik så att jag klarar av mitt jobb.
Magnus och jag vandrar en del när vi hinner och vädret tillåter. Mer om det kan ni läsa på vår gemensamma sida - Anneli och Magnus vandringar

Lite då och då får jag för mig att vara kreativ och då tar jag fram stickning eller virkning och knåpar i hop något fint.


Jag är född och uppvuxen i Österfärnebo tillsammans med mina två bröder Ronnie -78 och Viktor -87. Ronnie och jag bråkade nästan jämt när vi var små och jag var nog riktigt elak emot honom ibland. Nu är vi riktigt goda vänner och jag bara älskar hans lilla son Abbe som nu är 4 år. Ronnie bor i Stockholm och vi ses ganska ofta.

Viktor och jag har vad jag vet aldrig varit osams. Viktor är nog den viktigaste personen i mitt liv. Vi har haft många roliga stunder tillsammans. Vi har många gemensamma intressen och vi försöker att ses så ofta det går med det långa avstånd som vi har att resa. Viktor bor I Jukkasjärvi där han jobbar som Guide på Icehotel och i LKAB gruvan.

 

Nästan bara foton...